Kesää ei ole peruttu – opiskelu jatkuu siellä, missä sinä olet!

Koulutuksen tarve ei lopu pandemiankaan aikana ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että kesäyliopisto pystyy yhä tarjoamaan laadukasta opetusta poikkeustilankin aikana.

Järjestämme toistaiseksi ainoastaan etäopetusta toukokuun loppuun saakka ja tarvittaessa myös kesän kursseja siirretään verkkoon. Etäopetus avaa mahdollisuuden koulutuksiin osallistumiseen myös niille, joille lähiopetukseen osallistuminen olisi normaalisti haastavaa.

Olemme saaneet jo hyvää palautetta etäopetukseen siirtymisestä ja tulevat kuukaudet näyttävät, miten nopealla aikataululla tehty digiloikka vaikuttaa koulutuksiin myös tulevaisuudessa.

 

”Luentojen pitäminen Zoomin kautta onnistui niin hyvin, että jatkossa voisi hyvin olla ainakin puolet opinnoista verkossa, alussa ryhmäytymistä ja tutustumista nokikkain, mutta jatkon voisi tehdä etäopetuksena.”

 

Kun koulutus järjestetään etäopetuksena, näet sen verkkosivuillamme kurssin nimen alla huomautuksena Järjestetään etäopetuksena verkossa. Päivitämme kurssitietoja jatkuvasti.

Ethän siis turhaan epäröi kurssi-ilmoittautumisen kanssa, sillä opetus meillä jatkuu! Olethan myös huomannut, että ilmoittautuminen kesänkin kursseille on jo auki verkossa.

 

Nautitaan kevätsäästä ja pidetään huolta toisistamme!