Kesäyliopisto messuilee

Helsingin seudun kesäyliopiston löytää jälleen alkuvuoden messuilta. Tule moikkaamaan!

Educa 24.-25.1.2020 Messukeskus
Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma tarjoaa tietoa opetus- ja kasvatusalan uusimmista muutoksista. Vuoden 2020 pääteema on Hyvinvointia opinpoluille, työhön ja elämään. Osastoltamme saat arvokasta tietoa kesäyliopiston tarjoamista opiskelumahdollisuuksista pääkaupunkiseudulla sekä myös muualla Suomessa.
Löydät Helsingin seudun kesäyliopiston Suomen Kesäyliopistot ry:n osastolta yhdessä muiden kesäyliopistojen kanssa. Olemme paikalla perjantaina klo 10-20 osastolla 6d38. Lue lisää Educa-messuista.

UusioUra 4.2.2020 Kaapelitehtaan Merikaapelihalli
UusioUra on rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiaille. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki keski-iän ylittäneet, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä. Löydät meidät paikanpäältä klo 11-18. Lue lisää UusioUra-tapahtumasta.

Work goes happy 24.3.2020 (WGH) Oopperatalo
Työhyvinvointia ja osaamisen kehittämistä.  Työhyvinvointikonsepti, joka luo ideoita, avaa väyliä työhyvinvoinnista ja työelämästä tiedottamiseen niin asiantuntijoille, työyhteisöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Löydät meidät paikanpäältä klo 9-16.30. Lue lisää WGH-tapahtumasta.

Messuilla nähdään!