Toukokuussa ilmaisia verkkoluentoja

Nyt kun kotoilu vielä jatkuu, päätimme tuoda toukokuussa pari yleisöluentoa katsottavaksi ilmaiseksi sinne, missä sinä olet. Luennot lähetetään suorana Helsinki-kanavalla keskustakirjasto Oodista ja ne on mahdollista katsoa samalta sivustolta myös tallenteena jälkikäteen: https://www.helsinkikanava.fi/fi/

Taitolajina rakkaus – puhetta kestävästä parisuhteesta
Ma 11.5. klo 13.00–14.30
Luennoitsijana parisuhdekouluttaja, kirjailija Marianna Stolbow

Peruspilareina kestävälle parisuhteelle toimii itsearvostus sekä itsetuntemus, mutta rakkaus on myös rohkeuslaji, jossa joskus voittaa, joskus ei. Milloin kannattaa heittäytyä, mitä kompuroinneista voi oppia tai milloin on aika panna piste koko tarinalle?

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä aiheesta 7.5. mennessä Facebook-tapahtumaan tai yksityisesti sähköpostilla satu.kuitunen@kesayliopistohki.fi.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.kesayliopistohki.fi/kurssit/taitolajina-rakkaus-puhetta-kestavasta-parisuhteesta/

 

Kivikauden arvoituksia pääkaupunkiseudulla
Ke 27.5. klo 13.00–14.30
Luennoitsijana arkeologi, FM Jan Fast

Tule kuulemaan arkeologin kertomana Helsingin seudun esihistoriasta: millainen oli 5.000 vuotta sitten eläneiden ihmisten elinympäristö, millaisia jälkiä muinaiset asukkaat ovat jättäneet jälkeensä ja mitä nuo jäljet meille kertovat.

Luento toimii myös johdatuksena arkeologisille kaivauksille, jotka toteutetaan 8.–12.7. Olet tervetullut kuuntelemaan, vaikka et olisikaan aikeissa osallistua kaivauksille.

Lue lisää: https://www.kesayliopistohki.fi/kurssit/kivikauden-arvoituksia-paakaupunkiseudulla/
Facebook: https://www.facebook.com/events/856961931439841/

 

Kuva: Susanna Kekkonen